بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

ازسرگیری درگیری‌های مسلحانه در سودان

شبکه الجزیره گزارش داد که درگیری‌های شدید در نزدیکی پالایشگاه خارطوم و مقر صنایع نظامی در منطقه الجیلی، شمال پایتخت، از سر گرفته شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های محلی بامداد یکشنبه از آغاز مجدد درگیری‌های مسلحانه بین ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع در سودان خبر دادند.

 

خبرنگار شبکه «الجزیره» از سودان گزارش داد که درگیری‌های شدید در نزدیکی پالایشگاه خارطوم و مقر صنایع نظامی در منطقه الجیلی، شمال پایتخت، از سر گرفته شده است.

 

در این گزارش آمده است: «درگیری‌های پراکنده در نزدیکی شهر الریاضیه و منطقه الفتیحاب در غرب خارطوم در جریان است. نیروی هوایی سودان نیز اردوگاه نیروهای پشتیبانی سریع را در حومه الصالحه در أم‌درمان بمباران کرد».

 

نیروی هوایی سودان اردوگاه نیروهای پشتیبانی سریع را در حومه صالحه در Omdurman بمباران کرد.

 

همزمان کمیته پزشکان سودان نیز می‌گوید که طی درگیری‌های روز شنبه در این کشور، حداقل ۲۵ نفر کشته و حدود ۱۸۳ نفر هم زخمی شدند.

 

از سوی دیگر رسانه‌های سودانی ادعا می‌کنند که فرمانده گردان نیروهای پشتیبانی سریع شهر «الدبه»، خود و نیروهایش را به پادگان ارتش این شهر تسلیم کرده است.

 

شبکه الجزیره همچنین به نقل از سخنگوی هلال احمر سودان گزارش داد: «تاکنون آماری از مجروحان نداریم. حدود ۴۰۰ داوطلب برای امدادرسانی مستقر کرده‌ایم».

 

یک منبع در ارتش سودان از منطقه «مروی» به الجزیره گفت: «اطلاعاتی در مورد حمله آتی نیروهای پشتیبانی سریع به نیروهای ما پس از دریافت کمک‌های نظامی، کسب کرده‌ایم».

 

این شبکه همچنین به نقل از یک مقام آموزشی سودانی خبر داد که حدود ۲۵۰ دانش آموز صبح شنبه در مدرسه‌ای نزدیک صحنه درگیری‌ها در خارطوم، بازداشت هستند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار